PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

EL-Pro A/S blev officielt stiftet i 2005 af Ole Møller Mikkelsen.

Virksomheden ledes i dag af Ole Møller Mikkelsen og Lars Rudbech Jørgensen, dog i et godt og tæt samarbejde med firmaets øvrige ansatte, som alle har mange års erfaring med hver deres speciale.

Det er på kort tid lykkedes firmaet at markere sig positivt og stærkt inden for installationer af enhver art, da medarbejderne er yderst kompetente og dygtige, og vores ry for at levere et ”godt stykke arbejde” har spredt sig i det vestjyske område.

Selv om udviklingen er gået hurtigt og vi i dag er 9 montører samt 6 lærlinge til at servicere vore kunder – industri såvel som private – er vi en mindre virksomhed med en hurtig beslutningsproces, som kommer vore kunder til gode, når akutte problemer opstår, uanset tid og sted.

Service er en selvfølge i EL-Pro A/S, og vi kan naturligvis tilbyde døgnvagt til alle vore kunder.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vores SKS-system er udarbejdet i henhold til dette, således at kvalitetsstyringen højner niveauet af de installationer som vi udfører. SKS (Sikkerheds Kvalitet Styring) er et lovkrav, som er indført for at undgå El-ulykker, brand mv., og det vil vi naturligvis efterleve på bedste vis.​

KONTAKT OS

​EL-Pro A/S

Hebovej 39

6851 Janderup

​Tlf: 75 25 85 00

CVR: 28497431

gitte@el-pro.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

EL-Pro A/S

CVR: 28497431

KONTAKT OS

FIND VEJ

Hebovej 39

6851 Janderup

Find os på Google Map

MEDARBEJDERE

Se vores

profiler her